Saturday, January 7

O Gema A Protectiei - Jasp Natural1. Pandantiv superb cu o piesa uriasa de Jasp Maron Rosiatic Natural provenit din SUA - Arizona, Cupru Argintat cu Argint 925

23.8 gr
Un pandantiv foarte cochet cu Jasp Brun Caramiziu Natural provenit din Arizona - SUA
(Caracteristici gema: Brunuri roscate, cu aspect lucios; "Open Back";  Taietura "Cushion Cut"; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 31 x 35 mm) prins intr-o montura cu ornamente lucrate in maniera specifica bijuteriilor de traditie din India.


 Dimensiuni maximale medalion 3.7 x 6.1 cm cu tot cu anou (anou lat, perfect pentru orice tip de lantisor).

Cupru Argintat cu Argint 925, bijuterie creata manual.
India

Pret 169 Ron  
 
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 

2. Pandantiv adorabil si cochet cu din Jasp Brun Castana cu picatele Negre, Piatra Naturala provenita din Arizona - SUA, Cupru Argintat cu Argint 925

8 gr
Pandantiv adorabil, atractiv si cochet decorat cu o piatra naturala de Jasp Brun Castana cu picatele Cenusiu Negre provenita din Arizona - SUA (Caracteristici gema: Maronuri roscate si cenusiuri inchise; Opac; Taietura  ovala; Slefuire cu rotunjire tip caboson; Dimensiune aprox.: 17 x 22 mm), prins intr-o montura cu ornamente lucrate in maniera specifica bijuteriilor de traditie din India.

Dimensiuni pandantiv 3 x 4.2 cm cu tot cu anou.

Cupru Argintat cu Argint 925, bijuterie creata manual
Montaj si design India

Pret 146 Ron

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 
3. Cercei decorativi, adorabili, cu design Indian cu 2 piese cochete de Jasp Albastru Marin cu Pictat cu Ocru Natural provenit din Australia, Argint 925
 
4.6 (2.3 x 2) gr
Cercei cu design decorativ ce scoate in evidenta 2 piese cochete de Jasp Oceanic Albastru Marin cu pictat cu Ocru, pietre naturale provenite din Australia (Caracteristici gema: Albastru si brun; Opac; "Open Back"; Incluziunile si structura naturala sunt observabile; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip caboson; Dimensiune aprox.: 9 x 13 mm), montura are decoratiuni lucrate in maniera specifica bijuteriilor de traditie din India.

Dimensiuni cercei aprox 1.5 x 3.7 cm cu tot cu urechiusa.

Argint 925, cu marcaj
India
Pret 176 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile  


4. Cercei superbi, maiestuosi cu 2 piese de Jasp Brun "Willow Creek" Netratat, Piatra Naturala provenita din California - SUA, si cu Cuart Roz Natural provenit din Brazilia, Cupru Argintat cu Argint 925

15.6 (7.8 x 2) gr
Cercei foarte spectaculosi si cocheti cu doua piese de Jasp Brun "Willow Creek" fara tratament termic (lipsa tratamentului este forma preferata in vindecarea energetica pentru ca asigura o vibratie mai pura, amplificata), cu un desen de nuante pastelate de ocru si cenusiu gri absolut superb, piatra naturala provenita din Sua - California (Caracteristici gema: Griuri, kakiuri si maronuri; Opac; "Open Back" - perfect pentru vindecare; Incluziunile si structura naturala sunt observabile; Taietura "Free Form"; Slefuire cu rotunjire tip caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 21 mm) si cu 2 piese de Cuart Roz Natural din Brazilia (Caracteristici gema: Roz deschis; Transparent; "Open Back" - perfect pentru vindecare; Incluziunile nu sunt observabile; Taietura rotunda; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiune aprox.: 8.5 x 8.5 mm), prinse intr-o montura cu ornamente care pune frumos pietrele in evidenta.

Dimensiuni cercei aprox 12.2 x 5.9 cm cu tot cu urechiusa.

Cupru Argintat cu Argint 925, bijuterie creata manual.
India

Pret 179 Ron  
 
Disponibil 
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile5. Cochet si Decorativ. Colier Handmade cu Jasp Oceanic Brun Verzui Natural Netratat provenit din Thailanda, si cu margelute din Granat Pirop Rosu ca Sangele, Piatra Pretioasa Naturala provenita din India.
61.1 gr
Colier decorativ si cochet, creat manual de un bijutier artisan din Thailanda, decorat cu o piesa centrala creata din Jasp Oceanic Brun Verzui Natural provenit din Thailanda, piatra fara tratament (Caracteristici gema: Nuante de brun verzui cu zone cenusii cenusii; Translucid; Cu structura naturala usor observabila; Slefuire partiala tip "Druzy"; Dimensiuni gema: 2.3 x 5.5 cm) si cu margelute create cu Granat Pirop Rosu ca Sangele, Pietre Naturale provenite din India (Caracteristici geme: Rosu Sangeriu cu o nuanta foarte inchisa; Opac, incluziunile naturale sunt usor observabile cu ochiul liber; Taietura tip margeluta cu taietura neregulata; Slefuire partiala tip "Druzy"; Dimensiuni diferite, intre aprox.: 4.5 x 8 si 6 x 13 mm).

Dimensiune colier: lungime maxima 50 cm, neajustabil. Inchidere cu inchizatoare tip "toggle".

Thailanda
Pret 166 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile