Thursday, September 22

Malachit Verde Smarald si Crisocola


1.Colier cu design Indian cu 56 de margelute de Jasp Natural Pictat Manual tip "Malachit" provenit din India, Inchizatoare cu Argintare 925
31 gr
Colier decorativ creat cu 56 de margelute superbe de Jasp Natural provenit din India pictat manual cu un desen care sa creeze impresia ca este Malachit (Caracteristici gema: Fond verde smarald strabatut de insertii albastrui; Taietura rotunda; Opac; Slefuire caboson; Dimensiuni aprox.: 8 x 8 mm) prins cu o inchizatoare argintata.
 
Dimensiuni maximale colier46 cm, 0.8 cm grosime lant. Neajustabil. Inchizatoare cu arc tip 'Lobster clasp".  

India

Pret 156 Ron
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile  2. Cercei cu motiv floral decorati cu Malachit inserat in Chrisocola Albastruie, Piatra Naturala provenita din America de Sud, Cupru Argintat cu Argint 925, cu Urechiuse din Argint 925, cu Ornamentare Lucrata Manual tip "Hammered Finish".


6.4 (3.2 x 2 )
Cercei exotici si decorativi cu design cu floral, decorati cu Malachit Verde Smarald inserat natural in Crisocola Albastra Naturala din America de Sud (Caracteristici gema: Nuante diferite de verde, albastrui si cenusiu; Open Back; Opac; Incluziuni naturale sunt observabile cu ochiul liber; Taietura ovala; Slefuire caboson; Dimensiuni aprox. intre: 6 x 9 mm), montura are o textura modulata creata prin impresionarea manuala a metalului numita "lovitura de cutit".

Dimensiuni cercei: 2.6 x 4.4 cm cu tot cu urechiusa.

Cupru Argintat cu Argint 925 cu urechiuse din Argint 925.
India
 
Pret 176 Ron
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile