Thursday, August 11

Ametist Natural supranumit "Gema Focului Violet"


1. Inel cu Ametist Natural Purpuriu Brazilian si cu 28 de piese de Safir Galben si Portocaliu Natural provenit din Africa de Sud, Argint 925
 

3.4 gr

22.75 Ct (Gema + Argint)
Inel cu o combinatie superba, tonica, un regal de Pietre Naturale Autentice cu o vibratie divina: o piesa vedeta de Ametist Purpuriu Natural provenit din Brazilia (Caracteristici gema: Violet cu reflexe rozalii; Incluziuni naturale fine vizibile; Transparent;  Taietura "Emerald Cut"; Fatetare "Diamond Cut"; Dimensiune geme aprox. 6 x 8 mm) inconjurata de 28 de piese Safir Natural Galben si Portocaliu Natural provenit din Africa de Sud  (Caracteristici gema: Nuante diferite de galben si de portocaliu; Incluziuni naturale fine sunt observabile; Taietura rotunda; Fatetare "Diamond Cut"; Dimensiune geme aprox.: 1 x 1 mm).


Dimensiuni fata inel 1.1 x 1.2 cm inaltime din planul degetului 0.7 cm   

No 8.5 US, 58.2 RO Diametru interior aprox.: 18.5 mm


Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie 
Thailanda

Pret 259 Ron
Disponibil


2. Bratara cu ornamente florale decorata cu 5 piese de Ametist Purpuriu Natural din Brazilia, Argint 925.
 
5.1 gr.
Bratara fina, feminina si cocheta, cu un design cu elemente mignone florale decorata cu 5 piese de Ametist Natural din Brazilia (Caracteristici gema: Violet cu nuanta inchisa; Transparent; "Eye Clean", incluziunile nu sunt observabile cu ochiul liber; Taietura rotunda; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiune gema aprox. 4.5 x 4.5 mm).

Dimensiuni maximale bratara 17 x 0.5 x 0.4 cm, ajustabila. Inchizatoare cu arc (tip lobster clasp).

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie
Thailanda

Pret 228 Ron

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 3. Colier Senzational Exotic, Feminin si Senzual, design de inspiratie a lumilor Antice, decorat 37 piese de Ametist Verde Brazilian Natural, Cupru Argintat cu Argint 925

76.9 gr. 
Colier senzational, senzual, exotic, feminin, un design superb care te face sa te indragostesti imediat, creat sub inspiratia bijuteriilor de tipul Lumilor Antice decorat cu 37 piese de Ametist Verde Natural din Brazilia (Caracteristici gema: Verde deschis cu o nuanta pastelata; Transparent; Incluziuni fine de tot sunt observabile; Fatetare tip "Diamond Cut" Taietura ovala; Dimensiune aprox. 7.5 x 10 mm).

Dimensiune colier 50 cm (lungime totala), ajustabil, inchizatoare cu arc tip "lobster clasp".

Cupru Argintat cu Argint 925, bijuterie creata manual.
India
Pret 306 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 
 

4. Inel Indonezian cu desen cu inimioare decorat cu o piesa Exceptionala de Ametist Purpuriu Natural Druzy provenit din Brazilia, Argint Tibetan placat cu Argint 925

13.3 gr
Inel superb, decorativ, montura are un brau adorabil presarat cu inimioare, care pune in evidenta o piesa consistenta de Ametist Purpuriu Druzy Natural provenit din
Brazilia (Caracteristici gema: Nuante de violet; Incluziunile naturale sunt vizibile; Taietura"Free form"; Druzy - in forma bruta, fara slefuire; Dimensiune aprox. 18 x 22 mm), bijuteria este meticulos desenata, cu maiestria binecunoscuta a artizanilor din Indonezia.

Dimensiuni fata inel aprox 2 x 2.4 cm inaltime din planul degetului 1.7 cm  
No 8 US, 56.9 RO Diametru interior aprox.: 18 mm

Argint Tibetan (50%Ag), placat cu Ag925, cu patina (Aspect de bijuterie veche
Indonezia
Pret 259 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 

 
5. "Violete de Parma" Bratara decorata 10 piese superbe de Ametist Violet Inchis Natural provenit din Uruguay si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925 cu Rhodiere Argintie 6.7 gr.
"Violete de Parma"  Bratara fina, florala, eleganta
si feminina, decorata cu doua inflorescente create cu 10 piese de Ametist Natural din Uruguay (Caracteristici gema: Violet inchis cu nuanta intensa; Transparent; "Eye Clean", incluziunile nu sunt vizibile cu ochiul liber; Taietura "Poire"; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiune gema aprox. 6 x 7, 5 x 6 mm) si cu cateva accente stralucitoare din Cubic Zirconia Alba care amplifica pretiozitatea si stralucirea bijuteriei.


Dimensiuni maximale bratara 19 x 1.9 x 0.4 cm, ajustabila. Inchizatoare cu arc (tip spring clasp).

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie


Thailanda

Pret 288 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile