Friday, October 28

Sculpturi Manuale Unice in Pietre PretioaseOne-Of-A-Kind
1. "Minunatii Trandafiri" Pandantiv UNICAT Gravat si Sculptat  Manual de un Artizan din SUA in Agat Bicolor Natural provenit din Arizona - SUA si decorat cu Rubin Natural din Burma - Myanmar, Argint 925

18.6 gr
"Gorgeous Rosebuds" Pandantiv UNICAT, gravat si sculptat cu mare virtuozitate de un designer din Statele Unite ale Americii dupa o tehnica de sculptura miniaturala in piatra descoperita si folosita in China Antica.  

Pandantivul este decorat si pe fata si pe spate, pe fiecare parte se afla creata o compozitie diferita, pe fata un desen cu trandafiri iar pe spate o veverita ascunsa sub liane de verdeata. Lucratura in piatra este atat de fina incat creaza senzatia de catifelare a unei dantele fine, interiorul sculpturii este gol, creand in palma senzatia de usurinta, caracteristica care da bijuteriei o pretiozitate suplimentara.

Sculptura este din Agat Natural Natural Bicolor provenit din Arizona - SUA (Caracteristici gema: Nuante de rosu zmeuriu verde masliniu, ambele cu o nuanta stinsa; Incluziunile naturale sunt observabile cu usurinta; Translucid spre opac; Taietura "Free Form"; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 27 x 56 x 17 mm) cu anou creat din argint nobil cu puritate 92.5%, pe acesta se afla un accent de Rubin din Burma - Myanmar Natural (Caracteristici gema: Roz zmeuriu cu o nuanta stinsa; Incluziunile naturale sunt observabile cu usurinta; Taietura rotunda; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 4.5 x 4.5 mm). 
 
Dimensiuni pandantiv aprox 2.7 x 6.8 cm cu tot cu anou.
Argint 925, cu marcaj   
SUA
Pret 346 Ron
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile2. Adorabili. Spectaculosi. Cercei creati cu Jasp Natural "Succor Creek" provenit din Oregon - America si cu Ochi de Tigru Chatoiant din India, Cupru cu argintare Argint 925


11.8 gr (5.9 x 2) 
Cercei fermecatori, spectaculosi si decorativi creati cu 2 piese de Jasp Brun "Succor Creek" Natural provenit din Oregon America (Caracteristici gema: Nuante diferite de ocru brun inchis si ocru brun galbui; Opac; Incluziunile naturale sunt observabile; Taietura ovala; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 24 x 3 mm) si cu 2 accente de de Ochi de Tigru Natural Chatoiant provenit din (Caracteristici gema: Nuante diferite de ocru brun inchis si de brun auriu; Taietura rotunda; Slefuire caboson; Dimensiuni aprox.: 7 x 7 mm).
 
Dimensiuni cercei 2.4 x 4.7 cm, inchidere cu fluturas.

Cupru argintat cu Argint 925
SUA
Pret 246 Ron
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zileOne-Of-A-Kind

3. Pandantiv Unicat "Pasarea Flamingo" Sculptat Manual in Calcedonie Rosiatica Naturala din Brazilia si cu Rubin Natural din Burma - Myanmar, Argint 925  
 
14.8 gr
"Pasarea Flamingo" Pandantiv UNICAT cu o compozitie decorativa pe ambele parti, pe fata se afla o compozitie cu o pasarea flamingo, iar pe spate o impletitura de elemente fluide cu caracteristica floral-vegetala. 


Mica capodopera miniaturala este sculptata manual de un designer din Statele Unite ale Americii si foloseste o tehnica de sculptura decorativa descoperita si perfectata in China Antica, care presupune multa virtuozitate si excelenta. Pietrei i s-a extras miezul si interiorul acesteia a ramas gol, peretii exteriori pe care sunt sculptate cele doua compozitii sunt pe cat trebuie de subtiri ca sa lase lumina sa-i patrunda, efectul optic de transparenta creat intr-o piatra opaca si dura este de exceptie, iar datorita finisajului foarte fin la atingere da senzatia de catifelare.


Sculptura miniaturala este creata din Calcedonie Rosiatica Naturala din Brazilia (Caracteristici gema: Rosu portocaliu cu o nuanta palida; Translucid; Incluziunile naturale sunt vizibile; Taietura tip "Free Form"; Slefuire tip caboson; Dimensiune aprox 27 x 61 mm), cu un accent de Rubin Natural din Burma - Myanmar  (Caracteristici gema: Rosu zmeuriu; Cu incluziuni naturale vizibile; Taietura ovala; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 3.5 x 4.5 mm) pe anou si are sistem de prindere din argint 925. Dimensiuni pandantiv aprox 2.7 x 5.7 cm cu tot cu anou.

Sistem de prindere si anou din Argint 925, marcat, cu rhodiere si patina

SUA

Pret 316 Ron
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile