Saturday, January 7

Geme Organice Naturale (Scoici, Melci, Perle)1. Pandantiv Spectaculos cu Scoica Dantelata Galbena Naturala din Indonezia, bijuterie cu design Indonezian din Argint 925

12 gr
Pandantiv decorativ cu Scoica Dantelata Naturala din Indonezia (Caracteristici gema: Galben; Structura naturala vizibila; Taietura "Free Form"; Dimensiune gema: 57 x 65 mm) prinsa in argint nobil cu puritate de 92.5%, cu o lucratura detaliata superba in zona de prindere a anoului, un design rafinat sub semnatura unui designer Indinezian.

Dimensiuni pandantiv 5.7 x 7.7 cm cu tot cu anou.

Argint 925, marcat, rhodiere si patinare
Indonezia

Pret 166 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 

5. Cercei cu Scoica Dantelata Galbena Naturala din Indonezia, bijuterie cu design Indonezian din Argint 925

4.4 (2.2 x 2) gr
Cercei decorativi cu Scoica Naturala Dantelata din Indonezia (Caracteristici gema: Nuantata in galben; Structura naturala vizibila; Taietura "Free Form"; Dimensiune gema: 32 x 37 mm)
prinsa in argint nobil cu puritate de 92.5%, 
 
Dimensiuni cercei 3.2 x 5.4 cm cu tot cu urechiusa.
 

Argint 925, marcat, rhodiere si patinare
Indonezia
Pret 136 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 


2. Cercei lungi decorati cu Melci de Apa proveniti din Thailanda si cu Perlute Albe de Cultura din Thailanda, Cupru Argintat cu Argint 925

14 (7 x 2) gr
Cercei decorativi si exotici cu Melci de de Apa Dulce din Thailanda (Caracteristici gema: Nuante de brun, rosiatic, nu au ambii melcisori aceeasi nuante identice de culoare; Opac, cu structura naturala vizibila; Taietura "Free Form"; Dimensiune gema. organica aprox.: 17 x 20 mm) si cu 2 Perle Albe de Cultura din Thailanda (Caracteristici gema: Alb perlat; Opac, cu structura naturala vizibila; Taietura "Free Form"; Dimensiune gema. aprox. 9.5 x 9.5 mm), prinse intr-o montura cu ornamente geometrice lucrate in maniera specifica bijuteriilor de traditie din India.

Dimensiuni cercei 1.8 x 5.7 cm cu tot cu urechiusa.

Cupru Argintat cu Argint 925, cu patina (Antichizat - cu aspect de bijuterie veche)
India
Pret 146 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile