Thursday, September 1

Morganit Rozaliu Autentic


1. Pandantiv cu Lantisor cu o picatura superba de Morganit Roz Foarte Deschis Natural din Africa de Sud si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925
  


4.7 gr
33.3 Ct (Gema + Argint) 
Pandantiv delicat, cu o picatura creata din Morganit Roz Deschis Natural provenit din Africa de Sud (Caracteristici gema: Roz foarte deschis aproape de alb; Open Back; Cu incluziuni naturale vizibile; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip "Caboson"; Dimensiune gema aprox.: 13 x 15 mm)
presarat cu piese accent create cu Cubic Zirconia Alba care sporesc pretiozitatea si stralucirea bijuteriei. Montura este creata din argint nobil cu puritate de 92.5%.
 
Dimensiune pandantiv 1.9 x 2.8 cm, cu tot cu anou

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie
Thailanda
Pret 229 Ron 
Disponibil

Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile  

2. Colier spectaculos in spirit Art Deco decorat cu o piesa superba de Morganit Roz cu o nuanta deschisa, Gema Naturala provenita din Africa de Sud si presarata cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925  

11.6 gr
58.8 Ct (Gema + Argint)
Colier spectaculos, elegant si fin, cu un desen de inspiratie Art Deco decorat cu o piesa de Morganit Rozaliu Natural provenit din Africa de Sud (Caracteristici gema: Roz deschis; Open Back; Cu incluziuni naturale vizibile; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip "Caboson"; Dimensiune gema aprox.: 11 x 15 mm) presarat cu piese accent create cu Cubic Zirconia Alba care sporesc pretiozitatea si stralucirea bijuteriei. Montura este creata din argint nobil cu puritate de 92.5%.

Dimensiune colier: 2.4 x 4 cm, cu tot cu anou partea ornamentala care contine piatra, 48 - 50 x 0.1 cm lungime partea de lant. Neajustabil. Inchidere cu inchizatoare cu arc tip "Spring Clasp".

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie
Thailanda
Pret 296 Ron 
Disponibil

Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile