Wednesday, March 8

"Organic Precious Gem" - Pandantiv Superb Handmade cu Scoica "Shiva's Eye", Montura din Argint 925 si Anou din Argint Tibetan


"Organic Precious Gem" - Gema Pretioasa Organica - Pandantiv Superb Handmade cu Scoica "Shiva's Eye" Naturala provenita din Insula Sumatra, Montura din Argint 925 si Anou din Argint Tibetan
 
11.7 gr
Pandantiv fenomenal Handmade, elegant si spectaculos, cu un desen la mare moda, care are o prezenta speciala la gat si este perfect si pentru vindecarea energetica. O bijuterie pe care ti-o doresti imediat si pe care nu ai cum sa o ignori.

O gema Organica Naturala, o cochilie de melcisor de apa de mare, numit "Shiva's Eye", din insula Sumatra - Indonezia (Caracteristici gema: Baza alba, lucioasa, cu insertii maronii; Opac; Structura naturala vizibila; "Open Back" - Poate avea contact direct cu pielea, aspect important in vindecarea energetica; Taietura rotunda; Dimensiune, aprox.: 20 x 20 mm) prinsa intr-o montura meticulos lucrata, sub semnatura designerilor indonezieni.

Dimensiuni aprox 1.8 x 4.7 cm, anoul este larg si incapator.
Nota: Lantisorul din imagine este doar pentru prezentare

Montura care prinde scoica este din Argint 925 cu rhodiere argintie iar anoul din Argint Tibetan (50%Ag), placat cu Ag925, cu patina (Antichizare, aspect arhaic al bijuteriei)
Indonezia


Pret 313 Ron

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile