Friday, August 11

"Morganite is a member of the Beryl family, and siblings of Emerald" - Colier spectaculos in spirit Art Deco decorat cu o piesa superba de Morganit Roz Natural


"Morganite is a member of the Beryl family, and siblings of Emerald" - Colier spectaculos in spirit Art Deco decorat cu o piesa superba de Morganit Roz cu o nuanta deschisa, Gema Naturala provenita din Africa de Sud si presarata cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925
11.6 gr
58.8 Ct (Gema + Argint)
Morganitul este un membru al familiei de pietre pretioase numite Beril si se infrateste in cadrul acestei familii cu Smaraldul.

Colier spectaculos, elegant si fin, cu un desen de inspiratie Art Deco decorat cu o piesa de Morganit Rozaliu Natural provenit din Africa de Sud (Caracteristici gema: Roz deschis; Open Back; Cu incluziuni naturale vizibile; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip "Caboson"; Dimensiune gema aprox.: 11 x 15 mm) presarat cu piese accent create cu Cubic Zirconia Alba care sporesc pretiozitatea si stralucirea bijuteriei. Montura este creata din argint nobil cu puritate de 92.5%.

Dimensiune colier: 2.4 x 4 cm, cu tot cu anou partea ornamentala care contine piatra, 48 - 50 x 0.1 cm lungime partea de lant. Neajustabil. Inchidere cu inchizatoare cu arc tip "Spring Clasp".

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie
Thailanda


Pret 336 Ron (89 USD)

Disponibil

Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile