Monday, June 26

"Enchanted Mermaids" Cercei luxosi, senzuali si lungi reprezentand 2 Sirene cu Calcedonie Roz si cu Perlute Albe


"Enchanted Mermaids" Fermecator. Uluitor. Ca de poveste! Cercei luxosi si lungi reprezentand 2 Sirene, cu design motiv inspirat din curentului artistic Art Nouveau, decorati cu 2 piese de Calcedonie Roz Naturala provenita din Africa, 2 Perlute Albe Naturale de Cultura provenite din Thailanda, si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925  

9.2 (4.6 x 2) gr 

46.4 Ct (Gema + Argint)  
"Sirenele Fermecate" Cercei lungi, luxosi si senzuali cu Sirene care se joaca, un design superb "ca de poveste" cu o tema vizuala inspirata din curentul artistic Art Nouveau.

Trupul celor doua Sirene este creat cu 2 piese de Calcedonie Roz Naturala provenita din Africa. Calcedonia este sculptata intr-o forma speciala si da senzatia ca se muleaza pentru a forma desenul fluid si gratios al cozilor de sirena (Caracteristici gema: Roz deschis; Translucid; Structura naturala este usor observabila; "Free Form"; Slefuire cu rotunjire tip caboson; Dimensiune gema aprox. 11 x 17 x 8 mm). Fiecare Sirena tine in palma o Perlute Alba Micronica Naturala, provenita dintr-o de cultura de perle din Thailanda (Caracteristici gema: Alba cu o textura lucioasa; Opaca; Rotunda; Dimensiune gema aprox. 1.5 x 1.5 mm). Pe fiecare cercel se afla si cate un accent de Cubic Zirconia Alba care amplifica frumusetea, pretiozitatea si stralucirea bijuteriei.

Montura volumetrica (tridimensionala) are detalii minunate, foarte fin lucrate, este creata din Argint nobil cu puritate de 92.5%, si beneficieaza de un finisaj special care este partial mat si partial lucios.

Dimensiuni cercei aprox 2 x
0.9 x 4.8  cm cu tot cu urechiusa, inchidere cu clapeta.

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie cu dublu finisaj mat si lucios.
Design si Montaj Thailanda


Pret 740 Ron (186 USD )


Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile