Sunday, July 30

Pandantiv Fermecator cu Perla si Sirena, un design cu o tema vizuala de Inspiratie Art Nouveau, Ag 925

Pandantiv Fermecator cu Sirena, un design cu o tema vizuala de Inspiratie Art Nouveau, decorat cu o Perla Alba Micronica Naturala de Cultura provenita din China si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925

6.7 gr
30.22 Ct (Gema + Argint)   
Pandantiv adorabil cu Sirena (Sea Mermaid), cu un design superb inspirat din perioada artistica Art Nouveau. Tematicile cu personaje fantastice au fost foarte iubite si folosite pentru designul de bijuterii al inceputului de secol 20, fiind adesea alese ca sursa de inspiratie si pentru bijuteriile moderne.

Sirena sustine pe manuta o Perluta Alba Micronica Naturala provenita din China (Caracteristici gema: Alb perlat stralucitor; Opac; Structura naturala este observabila cu ochiul liber; Forma Rotunda; Dimensiune gema aprox. 2.8 x 2.8 mm) iar pe trup si pe codita de peste are presarata Cubic Zirconia Alba cu o stralucire discreta. Montura este creata din argint nobil de 92.5%, si beneficiaza de un finisaj special, care are zone mate si zone lucioase. 

Dimensiuni pandantiv aprox 2 x 3.4 cm cu tot cu anou (anou fix si ascuns). Perfect de purtat cu un lantisor fin si elegant.

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie
Design si Montaj Thailanda
 

Pret 289 Ron (77 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult