Sunday, July 9

"The Sacred Lotus Flower" - Inel ULUITOR, HANDMADE, cu o pepita somptuoasa de Turcoaza Albastra Rara Naturala, Argint 925 cu rhodiere cu Ruteniu (negru) si cu Aur de 14 K (auriu)"Sacred Lotus Flower - The Symbol of Purity, Rebirth and Love" 
 Ruthenium (Ru - Mendeleev) is one of the rarest metals on Earth. 
It is found uncombined in nature. Metaphysically speaking 
ruthenium is an excellent catalyst to lift existing qualities, abilities 
and strengths to the next self evolutionary level.

Ruteniu este unul dintre cele mai rare metale de pe pamant.


Collector Edition 
Inel ULUITOR, HANDMADE, DESIGN ORGANIC EXCLUSIV si LUXOS creat in EDITIE LIMITATA, imbogatit cu o pepita somptuoasa de Turcoaza Albastra Rara Naturala provenita din Africa, bijuterie creata din Argint 925 cu rhodiere cu Ruteniu (negru) si cu Aur de 14 K (auriu)
 
28.1 gr  
140 .95 Ct (Gema + Argint)

"Floarea Sacra de Lotus - Simbol al Puritatii, Reinvierii si al Iubirii" - Un inel urias, exceptional, uluitor de frumos, demn de un colectionar si de o mana de regina. Bijuteria are un design organic vibrant cu o tema florala luxurianta cu simbolism ancestral, "Floare de Lotus", aceasta este creata in Editie Limitata de catre un designer Thailandez.

Bijuteria este din Argint nobil cu puritate de 92.5%. Aceasta beneficiaza de o acoperire absolut speciala si valoroasa, o rhodiere in doua nuante creata cu un metal rar pe pamant cu proprietati miraculoase numit Ruteniu (Ru - Mendeleev) de nuanta neagra si cu Aur de 14K, cu nuanta auriu deschis.

 
Inel ONE-OF-A-KIND, cu detalii alambicate, absolut fermecatoare, cu un profil inalt, masiv, imbogatit cu o pepita superba de Turcoaza Albastra Naturala Rara din Africa de un albastru desavarsit (Caracteristici gema: Albastru turcoaz cu o nuanta intensa cu nervuri in nuante de cenusiu; "Open Back"; Druzy - Forma bruta cu slefuire partiala; Cu incluziuni naturale observabile cu ochiul liber; Taietura "Free Form"; Dimensiune aprox. 14 x 16 x 15 mm).

Inelul are un aspect general de bijuterie veche, tip mostenire de familie. Toate detaliile acestei mici capodopere o transforma intr-o creatie tip unicat, status care amplifica si imbogateste pretiozitatea si evident raritatea acestei bijuterii. 

Fata inel 2.2 x 3.3 cm. Inaltime din planul degetului 2.3 cm.

Marime US 6.5, 53.1 Ro. Diametru interior aprox.: 16.5 mm 

Material: Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere in doua nuante. 

Provenienta: Thailanda

Pret 1688 Ron (430 USD)
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile