Friday, September 22

Collector Edition - UNUSUAL and AMAZING Organical Gemstone - Gema Organica SUPERBA si NEOBISNUITACollector Edition
Gema Organica SUPERBA si NEOBISNUITA - Inel fin, feminin, senzual si elegant decorat cu o petala de Floare de Orhidee Naturala Verde Smarald provenita din Indonezia si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925
 
3.8 gr  
20.05 Ct (Gema + Argint)
UNUSUAL and AMAZING Organical Gemstone  Inel gratios, superb, feminin si senzual, cu detalii foarte fine, lucrate cu rafinament, o bijuterie care arata absolut seducator pe mana creand un efect de alungire al degetelor.

Bijuterie cu un design cu o abordare inovativa, decorat cu o petala mare, adevarata, naturala, de Floare de Orhidee provenita din Indonezia. Petala a fost prinsa si intarita in rasina in asa fel incat toate detaliile ei delicate, create de mama natura, sa poata fi usor de observat si de admirat si in acelasi timp sa aiba rezistenta la purtare (Caracteristici gema:Verde smarald nuanta intensa; Open Back; Opac; Free-Form; Dimensiune aprox.: 24 x 23 mm). Inelul are incastrat si un accent de Cubic Zirconia Alba, pentru amplificarea pretiozitatii si stralucirii bijuteriei, care are o montura creata din Argint nobil cu puritate 92.5%.

Dimensiuni fata inel 2.3 x 2.9 cm inaltime din planul degetului 0.2 cm
No 6.75 US (spre 7), 53.8 RO (spre
54.4) Diametru interior aprox.: 16.75 mm (spre 17)

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie


Pret 298 Ron (80 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile