Tuesday, September 19

"The Eternal Peacock Symbol" - Collector Edition - Bijuterie Exceptionala cu Simbolul Paunului si cu Labradorit


"Paunul Etern " Brosa (Pandantiv) bijuterie cu design de inspiratie Art Nouveau decorat cu, decorat cu o piesa Prelunga, Aratoasa, Superba, de Labradorit Natural din Africa, creat din Argint 925 cu Aurire 18 K (Au)
 
16.2 gr
133.95 Ct (Gema + Argint)
"The Eternal Peacock Symbol" O brosa fenomenala, ONE-OF-A-KIND, exclusiva, pretioasa, masiva, valoroasa, cu design zoomorf reprezentand o silueta prelunga de paun inconjurata de decoratiuni florale, o creatie de inspiratie Art Nouveau ale carei detalii te lasa fara respiratie. Bijuteria este imbogatita cu o piesa longilina de Labradorit Natural din Africa de nuanta cenusei strabatuta de desene de lumina in nuante multiple (Caracteristici gema: Baza cenusiu verzuie cu Labradorescenta, reflexe de culoare care apar in functie de luminozitate, cenusiu albastrui, cenusiu galbui, cenusiu verzui si cenusiu roscat si roz violaceu; Translucid; Cu incluziuni si structura naturala observabila cu usurinta; Taietura dreptunghiulara tip placuta; Slefuire caboson; Dimensiune gema, aprox.: 19 x 33 cm), montura este creata din argint pretios cu puritate de 92.5%  finisajul are o rhodiere selectiva speciala creata cu Aur de 18 Karate, care imbogateste frumusetea, pretiozitatea si raritatea bijuteriei.
Dimensiuni brosa aprox 3.7 x 6.3 cm cu tot cu anou, prindere cu ac si cu siguranta. Desi nu are agatoare pentru a fi prins ca pandantiv, daca se prinde un lantisor de acul brosei poate fi purtat si asa si arata absolut spectaculos si splendid.

Argint 925, cu marcaj si cu acoperire selectiva cu auriu (Aur, Au- Mendeleev, folosind un laviu continand aur de 18K). (Aspect de bijuterie veche, mostenire de familie). 


Indonezia

Pret 1829 Ron (477 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile

#vanyssabijuu #paun #labradorit #artnouveau #brosa #pandantiv #925 #unic #piesadecolectionar