Monday, July 3

"Antique Roman Style" Inel adorabil si cochet decorat cu Sticla Romana Roz Zmeuriu"Antique Roman Style" Inel cu design inspirat din perioada Romei Antice decorat cu Sticla Romana recreata in timpuri moderne folosind un algoritm antic nuanta Roz Zmeuriu, Argint 925 cu Aurire 22 K


5.2 gr.
Inel decorativ, creat manual in spiritul bijuteriilor Romei Antice decorat cu o piesa de Sticla Romana foarte densa. Sticla este recreata in timpuri moderne imitand la perfectie structura sticlei vechi de mii de ani provenite din lumea antica, sticla care a supravietuit si a fost descoperita prin situri arheologice (Caracteristici gema: Roz zmeuriu intens; Transparent spre translucid; Taietura tip "Poire"; Fatetare tip "Antique Rosette"; Dimensiune maximala aprox.: 9 x 13 mm). 

Montura lucrata manual are o prelucrare artizanala numita "lovitura de ciocan" si care da o textura neregulata metalului. Aceasta este creata de un artist bijutier din Turcia din Argint nobil cu puritate de 92.5% acoperit cu aurire cu aur de 22K.

Fata inel 1.1 x 1.5 cm, Inaltime din planul degetului 0.7 cm
Marime 6 US, 51.8 Ro. Diametrul interior aprox. 16 mm

Material: Argint 925, cu marcaj si cu aurire 22 K
Provenienta: Turcia

Pret 219 Ron (56 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile