Tuesday, July 4

Collector Edition - "A Poem for Seduction" Inel Urias, Fenomenal, Opulent, decorat cu 26 de piese de Citrin Natural din Brazilia
Collector Edition

"The merchants stone... and A Poem for Seduction" - Inel Urias, Fenomenal, Opulent, Aristocratic, un design exceptional de inspiratie Art Deco decorat cu 26 de piese de Citrin Natural din Brazilia (Dark Honey) si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925 cu Rhodiere Neagra


11.5 gr  
58.8 Ct (Gema + Argint)  
"Citrinul numit si piatra comerciantilor... cuprins intr-un POEM PENTRU SEDUCTIE" - Inel opulent, spectaculos, foarte elegant, cu o frumusete senzuala aproape erotica, cu un desen regal aristocratic creat in Editie Limitata dupa spiritul bijuteriilor curentului artistic al secolului 20 numit Art Deco.

Bijuteria este imbogatita cu 26 de piese absolut superbe de Citrin Natural provenit din Brazilia, cu o nuanta seducatoare, apetisanta, de "coniac cu un strop de miere" (Caracteristici geme: Galben auriu cu reflexe brune; "Open Back"; "Eye Clean" - incluziunile naturale nu sunt vizibile cu usurinta cu ochiul liber; Transparent; Taietura ovala; Fatetare retro cu extra stralucire numita "Portuguese Cut"; Dimensiune aprox.: 3.5 x 5.5 mm).

Inelul este decorat si cu 16 accente de Cubic Zirconia Alba care au rolul de amplificare a frumusetii si a stralucirii bijuteriei. Acesta este creat din Argint nobil cu puritate 92.5% si beneficiaza de o rhodiere moderna de nuanta neagra.

Dimensiuni fata inel aprox 2.5 x 3.9 cm inaltime din planul degetului 1.1 cm
No 7.75 US, 56.3 RO Diametru interior aprox.: 17.75 mm

Material: Argint 925, cu marcaj si semnatura (925 LS) si cu rhodiere neagra
Provenienta: Thailanda


Pret 1599 Ron (430USD)

Disponibil
 Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile